Astazi, 04.03.2023, s-au disputat jocurile din cadrul etapei 18 la Liga a IV-a Seniori – Arges, etapa in care echip noastra a obtinut o victorie clara in fata echipei CS MIOVENI 2, echipa pe care am reusit sa o invingem cu 7-1(1-0). Jocul a fost unul echilibrat in prima repriza, dovada ca la pauza conduceam cu 1-0 prin golul inscris de Silviu Eremia in min.21, repriza caracterizata prin ratari enorme ale ambelor echipe, evidentiindu-se in mod clar portarul nostru Beny Valamareanu care a reusit sa ne salveze. de a primi gol, in patru randuri, pana la pauza.

In prima parte a reprizei a doua, jocul a fost destul de echilibrat si deasemenea cu multe ratari ale ambelor echipe si cu parade de invidiat, chiar si de portarii de Liga 1, ale lui Beny Valimareanu, care a reusit de inca trei – patru ori sa ne salveze de la primirea unuia sau mai multe goluri, el fiind, de altfel, cel mai bun jucator al jocului, dupa care jocul incepe sa fie dominat clar de jucatorii nostri si reusesc sa inscrie in min.70, pentru 2-0, prin Robert Rosca, dupa care incepe cavalcada golurilor pentru echipa noastra: David Ticuleasa min.76 3-0; Tony Valimareanu min.80 4-0; Denis Chingaru min.84 5-0; oaspetii reusesc sa inscrie in min.85 pentru 5-1; Tony Valimareanu min.89 6-1 si David Ticuleasa min.90 7-1.

Felicitam pe toti jucatorii nostri pentru frumoasa victorie si speram ca vom demonstra, pe viitor, ca suntem o echipa de top in Liga 4 Arges!

Sorescu Corneliu
martie 4, 2023